energia  gyogyszeripar  it telekommunikacio  penzugy  menedzsment  hr

    pr marketing  beszerzes  termeles karbantartas  vezetoi

  asszisztens  keszsegfejleszto  kommunikacio  angol

Copyright 2018 - IIR Magyarország

Vállalatra és csoportra szabott

A kihelyezett képzések egyik legfőbb előnye, hogy minden esetben vállalatra és csoportra szabott képzési programot kínálunk.   A szakmai szemináriumok programjainak kialakítása a kihelyezett képzésen résztvevő szakemberekkel egyeztetve kerül véglegesen kialakításra annak érdekében, hogy ténylegesen azok a nyitott kérdések kerüljenek a képzés fókuszába, amelyekre a résztvevők választ várnak. Legyen szó bármilyen cég – és/vagy szakma specifikus problémáról, kihelyezett képzéseinken megoldási alternatívákat kapnak azokra munkatársai a témában legjáratosabb szakemberektől.

Készségfejlesztő tréningek kihelyezett formában történő megrendelése esetén lehetőséget biztosítunk a tréner által végzett olyan előzetes igényfelmérésre, amely során a tréner információt gyűjt a tréningen résztvevő szakemberek pontos munkájáról, a munkájukhoz szükséges kompetenciákról és a fejlesztendő területekről.

Az előkészítés során diagnosztizálásra kerülnek a fejlesztendő területek és szükségletek. Az előkészítés során alkalmazott interjúztatás lehetőséget ad objektív adatok nyerésére, amely közvetetten elősegíti a tréningirányok pontos meghatározását és csoportra szabását.

f t g m