energia  gyogyszeripar  it telekommunikacio  penzugy  menedzsment  hr

    pr marketing  beszerzes  termeles karbantartas  vezetoi

  asszisztens  keszsegfejleszto  kommunikacio  angol

Copyright 2018 - IIR Magyarország

Az IIR Magyarországról

A vállalatok tartós gazdasági sikerének kulcsfontosságú tényezője az emberi erőforrás teljesítőkészsége, képessége és képzettsége. Hosszú távon versenyelőnyt csak úgy lehet elérni és fenntartani, ha a vállalat, elsősorban a cégvezetés, lépést tud tartani a legújabb üzleti tendenciákkal, trendekkel, ismeri a szakma aktuális történéseit, betekintést nyer a piaci szereplők gyakorlatába.

Az IIR 2000 szeptembere óta van jelen a magyar piacon. Cégünk éves szinten mintegy 120-150  különböző típusú szakmai rendezvényt szervez a vállalati felsővezetők és vezető szakemberek részére konferenciák, szemináriumok, tréningek, mesterkurzusok, workshopok és oklevelet adó képzések keretében.

Rendezvényeink szervezését részletes piackutatás előzi meg, amelynek célja a szakemberek igényeinek, szakmai elvárásainak megfelelő program összeállítása. 

 

Fórumainkhoz azt a rendezvényformát (pl. konferencia, szeminárium, tréning) választjuk ki, amely a leghatékonyabb módon segíti elő a téma feldolgozását az intenzív ismeretátadás, vagy interaktív tapasztalatcsere illetve célzott készségfejlesztés útján.

Az előadásokat kompetens és kiváló magyarországi szakemberek, szakértők tartják, s emellett számos esetben a hallgatóság minél szélesebb körű és naprakészebb tájékoztatása érdekében külföldi előadók is beszámolnak saját, előremutató vállalati gyakorlatukról.

Az IIR elkötelezett a szakmai függetlenség mellett: szakfórumainkon az adott téma objektív, minél több aspektusból történő bemutatását tartjuk szem előtt. Rendezvényeinket minden esetben maguk a résztvevők is értékelik, minősítik, ezzel is ösztönözve minket az egyre magasabbra helyezett követelményszint teljesítésére és ügyfeleink elégedettségének megőrzésére. 

f t g m