energia  gyogyszeripar  it telekommunikacio  penzugy  menedzsment  hr

    pr marketing  beszerzes  termeles karbantartas  vezetoi

  asszisztens  keszsegfejleszto  kommunikacio  angol

Copyright 2018 - IIR Magyarország

Legnépszerűbb tréningek

Kollégából felettes


Amennyiben van minimum 5 kollégája, akiket frissen neveztek ki vezetőnek a szervezeten belül, úgy számukra a cég folyamataira szabott, az egyéni problémákat előtérbe helyező vezetői készségfejlesztő tréninget kínálunk. A tréning azokat a vezetői helyzeteket dolgozza fel, amelyekkel az újonnan kinevezett vezetők szembesülnek. A tréning során a résztvevők felkészülnek az új szerepkörre, elsajátítják a csoportépítés- és fejlesztés alapjait, megtanulnak többek között motiválni, delegálni és konfliktust kezelni. Részletes előkészítéssel pedig lehetőség van felmérni és diagnosztizálni a személyes elakadásokat annak érdekében, hogy leginkább személyre és csoportra szabott tréningprogram kerülhessen kialakításra.

A tréning során rövid játékok, kis csoportos gyakorlatok, szimulációs gyakorlatok és helyzetgyakorlatok formájában kerülnek elsajátításra a vezetői szerepkörhöz szükséges skillek és ismeretek.

 

Certified Excel Macro Programming Specialist Course

Szinte minden szervezetben vannak olyan kollégák, akiknek magasabb szinten kell ismerniük az Excel funkcióit, sőt akár makroprogramozási ismeretekre is szükségük van.  A három napos képzés nem csak elméleti, hanem kiváló gyakorlási lehetőséget nyújt az Excel makroprogramozás elsajátításához. A résztvevők mindegyike saját gép előtt ülve ismeri meg azt az ezernyi funkciót és trükköt, amelyet az Excel Macro világa kínál. A program trénere minden feladat során ellenőrzi résztvevőnként a gépen megoldott feladatokat és korrigálja a hibákat, valamint lépésről lépésre magyarázza az új ismerteket. Így nem csak elméleti, hanem VALÓDI gyakorlati ismereteket szerezhetnek a három nap során. A résztvevők a tréning elvégzését követően képesek lesznek professzionálisan rögzíteni, képletezni és prezentálni az összefüggéseket. Természetesen a képzéshez jegyzet is jár a résztvevőknek, amely a későbbiekben is érhető támpontként szolgál az esetleges elakadások során.

 
f t g m